vrijdag 23 december 2016

24: Akkrum FLAL wandeling

Zaterdag 24 december organiseert wsv. FLAL alweer de 6e wandeltocht in seizoen 2016/2017 vanuit Akkrum: 'de Kromme Knilles wandeltocht. Het is de bedoeling dat we daar 25 km. meelopen en misschien 's avonds nog een kerst-wandelingetje doen in Bakkeveen met een aansluitende nachtmis die 22.00u begint. Maar daar moeten we op dat moment nog wel zin aan hebben vanzelf! Eerst Akkrum maar en dan verder zien.


De startlocatie:

Sporthal Utingeradeel; Spikerboor 10; 8491 PA Akkrum

Starttijd vervroegd naar 8.30u voor de 35 km.  en 8.45u. voor de 25 km.


Nog enkele tips voor het Kerstweekend:

Op 2e Kerstdag is de bekende en populaire kerstwandeling vanuit Bakkeveen maar ook in Sint Nicolaasga is een hele leuke korte kerstwandeling met kerststallen, muziek en allerlei lekkernijen. De moeite waard om daar eens te wandelen, start vanaf half 1 's middags.

Op woensdag 28 december kun je weer meelopen tijdens de vorig jaar drukbezochte  'Slach om e Toer'. Vorig jaar trok de 'Slach' meer dan 1100 deelnemers en waren er te weinig medaillles. Niemand had hier op gerekend.

Op vrijdag 30 december is er een avondwandeling vanuit Tuk die bijzonder gezellig en sfeervol beloofd te worden.

Zaterdag 31 december gaan we naar Den Helder voor een hondewandeling op het strand op verzoek van Snowy. Die wil de kanonsknallen (Carbiet) graag ontlopen die dag.


De tochten staan vermeld op menu-item FLYERS op onze site.

We maken in ieder geval een filmpje van Akkrum en 'Barre krystkuier'

Iedereen fijne kerstdagen toegewenst!

Snowy vierde 21 december haar 7e verjaardag!!