Over ons


Tijdens concert in St.Annaparochie
Meintsje en ik wandelen al vanaf 2002. Na eerst andere sporten te hebben beoefend zoals fietsen en hardlopen was het tijd om in iets rustiger vaarwater te komen. Wandelen dus! Eerst (Te?) fanantiek met zelfs afstanden van 150 en 110 km. en vele Kennedymarsen maar later wat rustiger met fototoestel en later met filmtoestel wat dus eigenlijk een dubbele hobby betekend! We liepen oa. 4D-Nijmegen, 2D-Diekirch, Z tot Z tocht (110km), KM Waalwijk, KM Someren, KM Sittart, Amsterdam-Leeuwarden (150km) en vele andere Kennedymarsen (80km.). Heel wat kilometers inmiddels dus al gewandeld!

Tegenwoordig vinden we 25km icm.  filmen ideaal.  Ook lopen we regelmatig een nachttocht.We filmen uitsluitend in overleg met de  organisaties. Filmen is behoorlijk intensiever dan foto's maken, we hebben meer kosten gemaakt en er zit behoorlijk tijd in het monteren. Kostenvrij meedoen is dan onze basis.  Ook is het inzetten van onze Drone mogelijk. Dit kan niet altijd ivm zgn. 'No Fly Zones'   maar ook kan de Drone niet vliegen bij regen en te harde wind. Hij kan wel wat hebben maar windkracht 8 is echt te veel!!

Tijdens Julianatocht Heerenveen

Tegenwoordig filmen we ook andere items dan alleen wandeltochten, zo hebben we al meerdere muziekoptredens gefilmd, een openluchtstuk in Spannum, een Spoketocht, Kerstmarkten- en wandelingen etc.

Het houdt je bezig, geraniums zijn nog niet nodig!!!al-bert@home.nl    of    0513 856958 of 06 30659940


Nannewiid Oudehaske maart 2018

Lytse Polder Oldeouwer

D.E. / Imperial Tobacco  Joure

Egmond ad. Zee