Over ons

St. Nicolaasga (Dronefoto met Mavic mini)


Al vanaf 2001 wandelen Meintsje en ondergetekende wandeltochten. In het begin veel 25, 40 en 80 km. tochten met uitschieters naar 110 en 150km (Amsterdam-Leeuwarden). Bijna altijd ging het fototoestel mee en zo werd het eigenlijk een dubbele hobby. Tegenwoordig doen we het wat rustiger aan met de wandelingen en lopen maximaal 25km. wo. veel avond/lichtjestochten. Daar hebben we heel veel plezier in!

Het fototoestel gaat nog wel mee maar sinds een jaar of 4 filmen we vaak bij wandeltochten en andere evenementen, ook doen we wel bruiloften. Moest wennen natuurlijk maar inmiddels gaat het prima en we monteren haast elke week wel een filmpje. Vaak plakken we er ook nog een serie foto's in. 

We hebben 2 filmcamera's, een actioncamera en 2 drones ter beschikking en de nodige statieven ed.; genoeg spul om een leuke film te maken! Daarnaast hebben we ook nog een prima fototoestel waar ook nog heel goed mee gefilmd kan worden. 

Ook beschikken we over ons eigen You Tube kanaal: 'Albert en Meintsje'. Daar staan al bijna 300 filmpjes op dus als je eens niets te doen hebt op een vrije avond........ 

We vinden het leuk te doen en houden ons dan ook aanbevolen voor het maken van filmpjes!! Neem even contact via de contactpagina op deze site bij interesse!