dinsdag 17 mei 2016

17/05: Pension 'De Engel'Tijdens de 4-Daagse van Alkmaar van 15 t/m 18 Juni as. stunt Pension 'De Engel' in Egmond a/d Zee met de prijzen!! Bij een verblijf van 4 nachten betaal je slechts 3.....en de prijzen zijn daar al echt laag! 

Wij (Albert, Meintsje en Snowy) zijn tijdens de Egmond Wandelmarathon jaarlijks te gast bij Judith en willen eigenlijk niet meer anders! Vriendelijke gastvrouw en heer, prima ontbijt, romantische en gezellige kamers met of zonder douche/WC, je kunt het krijgen zoals je hebben wilt. Een ideaal plekje om te logeren tijdens de 4-Daagse van Alkmaar en....bijna voor niets!! En je gelooft je ogen niet: Overal in het pension vind je Engelen....zelfs in de lucht!

Egmond a/d Zee is het gezelligste badplaatsje van Noord Holland. Daar zijn de winkeltjes elke dag geopend, oude vissershuisjes rond de dorpskern, boordevol terrassen, strandpaviljoens, gezellige restaurants, een prachtig strand en duinen om uren in rond te dwalen. Vlakbij het beroemde kunstenaarsdorp Bergen met zijn geweldige musea en boekwinkels, de prachtige bossen van Schoorl op fietsafstand en de gezellige oude winkelstad Alkmaar met zijn beroemde kaasmarkt op maar 10 kilometer.

Kies dan eens niet voor een onpersoonlijk appartement of hotelkamer, maar koester je in de warme gastvrijheid van Pension De Engel waar gastvrouw Judith de scepter zwaait. Kleurrijke kamers, een uitgebreid ontbijt en persoonlijke aandacht om elke gast een paar heerlijke dagen te bezorgen.

Kamer 9Pension De Engel is gevestigd aan de rand van het gezellige centrum, tegenover het majestueuze bejaardenhuis voor oud-zeelieden. Aan het begin van de gezelligste winkelstraat van alle badplaatsen in Nederland, die uitmondt op het strand. Met voldoende parkeergelegenheid voor de deur, maar ook de bushalte is vlakbij, dus met het openbaarvervoer is Pension De Engel ook goed te bereiken. En in Egmond zijn volop fietsen te huur en rijdt de goedkope buurtbus naar alle dorpen in de gemeente, dus u kunt de auto best laten staan.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten