maandag 16 mei 2016

16/05: Dalfsen


KLIK HIER voor een serie foto's


KLIK HIER voor de film

Wandelvereniging 'Green Shoes Dalfsen' organiseerde maandag 2e pinksterdag de zogenaamde ' Groene Looper Wandeltocht'. Onze tocht op zaterdag ging onverwacht niet door vanwege een sterfgeval in de familie, zondag zouden we eerst naar Volendam maar daar hadden we nog geen puf voor na zaterdag. Dus zondag nieuwe poging, op naar Dalfsen! En daar hebben we niet spijt van gehad, Dalfsen ligt in een mooie omgeving en daar hebben we volop van kunnen genieten! Wel veel bos maar dat beschermde wel mooi tegen enige kleine buitjes die we te verwerken kregen. We hebben nog even gefilmd en foto's gemaakt, volgende week is de Friese Waterlinie 2-daagse en de week erop de 4-Daagse van Diever en dan willen we goed kunnen omgaan met vooral ons nieuwe filmtoestel. Alle dagen doen we dan verslag van de gelopen dag met in ieder geval 's avonds een filmpje online. In Dalfsen was het gezellig en mooi lopen. We waren er nog nooit geweest voor een tocht maar we komen er vast wel eens weer. de route was aangegeven met stokken die voor en na een bocht geplaatst waren. Dit werkte perfect, niet verkeerd gelopen. We werden bij enkele drukke kruisingen en onbewaakte spoorwegovergangen prima begeleid door vrijwilligers en op de helft van de tocht was een prima pauzelocatie waar van alles was te krijgen. Weinig bekenden alleen bij de finish troffen we de bezitter van het trotse record: De vrouw van de kortste camino ooit: Jeanette Volkers! Gelukkig zat de fleur er weer goed in en dronk ze na afloop nog even een lekker drankje van en met ons! 
We hebben genoten van een mooie wandeling, wie meer wil weten over de vereniging moet even surfen naar www.greenshoes.nl.


Wij bedanken de organisatie en vrijwilligers voor deze mooie dag waarin enkele lichte regenbuitjes ons humeur deze dag niet stuk kregen.    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten