dinsdag 28 april 2020

27: Hardegarijp Route.nl (W)

Hardegarijp: Op maandag 27 April (Koningsdag) hadden we dit keer geen vrijmarkt op het programma staan dus maar weer eens even een tocht van Route.nl opgezocht en gelopen. We vonden een route met een prachtig natuurgebied (De Bouwepet) waar we nog nooit waren geweest en dat werd dus hoog tijd! Geen spijt van gehad, het was een prachtig mooie route!!


Op het eerste stuk na toen we enkele kilometers langs een vrij drukke weg moesten lopen was deze route zeer de moeite waard. Na enkele kilometers gingen we van de weg af en moesten over een hek klimmen en een stuk tussen schapen door de weg vervolgen naar De Bouwepet met haar mooie rietkragen en vennetjes! We hebben onze David (Drone) daar ook even laten vliegen zodat je goed kunt zien in welke prachtige omgeving we waren beland! 

Een stuk over het land werd gemarkeerd door stenen. De route was zo'n 13 km. lang maar met de Route.nl app was het makkelijk om nog een mooi stukje extra te lopen. We plakten er dan ook nog zo'n 5 km. aan vast. 

Om een indruk te krijgen van deze wandeling: Bekijk de film en de foto's maar eens en ons advies: Gauw de wandelschoenen aan en hem ook maar eens lopen!! Een aanrader!!



De komende tocht is weer een wandeling deze week en het is de bedoeling om ergens nabij Earnewoude een wandeltocht te gaan lopen. Vanwege de Coronacrisis en verminderde andere activiteiten lopen we elke week 2x en maken van alle gelopen routes foto's en film. Zo gaan we ons niet vervelen de komende tijd waarin alles anders is helaas. Hierbij wensen we iedereen heel veel gezondheid toe de komende tijd, met zijn allen zullen we het virus vast overwinnen al zal het nog wel even duren voordat die kleine coronaatjes zich gewonnen geven!

Tot de volgende tocht van Route.nl!!










Geen opmerkingen:

Een reactie posten