zondag 20 mei 2018

20.05.2018: Loop Leeuwarden

Leeuwarden  Na de boerderijenloop op zaterdag gingen we zondag, eerste Pinksterdag, naar Leeuwarden voor de zgn. Loop Leeuwarden. Geen lang verhaal meer want het weekend was al druk genoeg met 2x weg en 2x filmpjes maken. Naast het hardlopen waren er 3 wandelafstanden: 8, 15 en 30 km. Wij kozen voor de 15 km. omdat daar de meeste deelnemers meededen en we niet al te laat weer naar huis wilden gaan.             FILMLINK KLIK HIER   /   FOTOLINK KLIK HIER


 We liepen een mooie route ten oosten van Leeuwarden. De 8 en 30 km. kwamen later weer op de route van de kortere afstanden en het was dan ook gezellig druk onderweg, Op de 30 km. waren enkele problemen met een pontje waar lange wachttijden voor waren ivm beperkte toelating van wandelaars per vaart (15 stuks). Maar wij hebben daar geen last van gehad, de 15km. verliep vlekkeloos, prima georganiseerd.

De film en fotolinken werken inmiddels. Filmpje begint met de start van de kidsrun 2,5 km; daarna een rondje Wilhelminaplein, dan beelden van de 15 km. en na afloop zijn we nog even naar het nieuwe fontein bij het station en de bijbehorende culturele dingetjes die er omheen gefabriceerd waren. 

Mooie loop, heerlijk weertje,we hebben genoten!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten