dinsdag 15 mei 2018

2018.05.15: Wandelen en de laatste 10 wandelfilmpjes

Ouwsterhaule:  Heerlijk om weer lekker te kunnen wandelen! Een mens heeft toch ontspanning nodig hebben we wel gemerkt. We hebben spannende tijden achter de rug wo. het overlijden van (schoon) moeder wat natuurlijk impact heeft gehad. Daardoor zijn we wat 'van de rit geraakt' met zelf wandeltochten lopen. Andere dingen vergen tijd. aandacht en energie wat de blik van andere dingen (...die ineens helemaal niet zo belangrijk meer zijn) wat afwenden. Zelfs voor de door ons uitgezette wandeltocht van WIK op 14 April hadden we de puf niet meer om daar tot het 'moment supreme' aan mee te werken, jammer want het is leuk natuurlijk om het resultaat te zien van al je werk vooraf! 

(Van de laatste 10 wandelfilmpjes hebben we een link gemaakt, deze werken we straks na elke tocht bij en komt de link op onze site. De bovenste link is dan de meest recente.
De DRONE-opnames zetten we hier straks ook bij).

Maar na regen komt zonneschijn al heeft er nog een tijdje een wolkje half voor de zon gehangen, maar die trekt ook wel weer weg! In April de draad van het wandelen weer opgepakt en we lopen voorlopig afstanden van 25 km. Geen 11-Stedentocht maar wel oa. de Lytse Doarpentocht; de Gaasterlandtocht; de 3-Provinciëntocht etc. meegedaan en ook zijn we tijdens de 11-Stedentocht nog een dagje op de route geweest (Dag 2 Sloten-Workum) en hebben daar een filmpje van gemaakt met als basis het muziekgebeuren in Mirns (...met 40 zangers en zangeressen). De beelden laten een compilatie zien van een serie (ingekorte) liedjes met daarover (...ook drone-) beelden getrokken van de route. 


Komende zaterdag lopen we de 'Boerderijtocht' mee, een niet al te lange wandeling vanuit St.Johannesga (13 km). Er is ook een route voor rolstoelers, die is 4 km. lang. In de boerderijen waar je doorheen loopt krijg je wat informatie over het wel en wee in die Boerderijen. De toegang is gratis maar er staat na afloop wel een melkbus klaar voor giften voor de stichting A.L.S., neem dus wel een paar eurootjes mee ter bestrijding van deze vreselijke ziekte!

Zondag gaan we voor het eerst naar 'Loop Leeuwarden', in overleg met de organisatoren maken we daar een filmpje van. 

Wa wit sjoche wy jimme by ien of oare tocht, OANT SJEN!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten