zaterdag 19 mei 2018

19.05.2018: Boerderijentocht

Sint Johannesga   Zaterdag 19 Mei reisden we af voor een lange reis naar St.Johannesga (3 km.). Vorig jaar zouden we zgn. 'Boerderijentocht' ook al meedoen maar we hadden toen problemen met het hondje. En die mocht natuurlijk niet mee dus niet mee gelopen, wel op de fiets een stuk meegereden. Hij leek heel leuk dus nu maar eens meedoen. De filmlink staat hieronder (KLIK OP FOTO)
De route was ons heel goed bekend, bijna dagelijks lopen we met ons hondje in dit gebied. De wandeling steunde het goede doel: Stichting A.L.S. De entree was gratis maar bij de start/Finish stond een grote melkbus waar elke deelnemer vrijwillig een bijdrage kwijt kon. De opbrengst en het aantal deelnemers is ons bij het typen van dit stukje nog niet bekend.

We doorkruisten oa. een boerderij en tuincentrum Koning. Onderweg diverse versnaperingen en de route ging oa. door 'onze' Haulster bossen en het schelpenpaadje richting Nannewiid. Mooie route maar geen verrasingen voor ons natuurlijk. 

Morgen lopen we weer in Leeuwarden en we maken dit verhaaltje dan ook niet te lang. Heerlijk gelopen, goed wandeltemperatuurtje en een heel goed doel dit keer (A.L.S.), dank daarvoor Friesland Beweegt!Geen opmerkingen:

Een reactie posten