zaterdag 2 juli 2016

02/06: Buitenpost Swaddekuier

FOTOLINK KLIK HIER  (Online)          FILMLINK KLIK HIER (Online)


Zaterdag 2 juli deden we mee aan de Swaddekuier te Buitenpost. We schreven ons in voor de 20 km., is voorlopig wel even genoeg. We trainen niet voor Nijmegen dus de druk om 40-ers te lopen is wat van de ketel, wel moeten we een paar weken later zorgen dat we de Limburgse heuvels moeiteloos kunnen bedwingen. Maar ook daar lopen we geen 40-ers maar 4x 28km. Snowy ging niet mee, we oefenen haar heel langzaam momenteel om ze zo nu en dan eens naar het pension ...wat hier vlakbij is... te brengen. Het is dan de bedoeling om bij het pension komende winter een soort knipkaart te nemen zodat we weer mee kunnen doen bij tochten waar geen honden mogen lopen.De tocht was op enkele plaatsen omgelegd doordat er op plekken erg veel nattigheid was. Dat hield in dat we meer over asfalt liepen dan eigenlijk de bedoeling was. De organisatie had het allemaal prima geregeld, de paden waren veelal goed begaanbaar. Er waren 4 gezellige stempelposten met overal muziek terwijl ook aan de finish een soort Nick en Simon hun ding deden! Het zit allemaal wel in het filmpje verwerkt dus die moeten jullie maar eens bekijken zodra deze online staat.   


Onderweg oa.koffie, soep en muslibroodjes. dik voor elkaar! Muziek: Een soort stealband was aanwezig bij pauze 2 terwijl bij de 3e pauze een koor hun liederen ter gehore brachten. Sommige artiesten waren prachtig verkleed en droegen mooie hoedjes.
Je kon 10, 20 en 40 km. lopen, er was behoorlijk deelname al is het juiste aantal ons ontgaan. Film- en fotolink staan bovenin dit verslagje wat we niet te lang maken want het voetbal begint strans. De filmlink kan iets later geactiveerd worden dan de fotolink, daar is nu eenmaal wat meer tijd voor nodig.Bedankt Organisatoren, de route was mooi, de verzorging prima en die éne bui die nemen we op de koop toe. TIGE DANK!!!