zaterdag 23 september 2017

23: Midnightwalk Burgum

 
Zaterdag liepen en filmden we voor het goede doel! Lionsclub Burgum organiseerde voor de allereerste keer een Midnightwalk in en om Burgum!  De opbrengst is voor een goed doel: kinderen een prachtige vakantie bezorgen die door (financiele) omstandigheden al tijden geen vakantie meer konden vieren!


Het zou een prachtige avond worden! Wat had de organisatie haar best gedaan, op de hele route waren activiteiten!! Er was een gospelgroep (The Rising Hope); SV DFS afdeling dans zorgde voor een spetterend dansoptreden; Shantykoor 'De Pipkezangers' traden op; er waren solo- en duo zangers, een Tiroler karaoke groepje die ook hapjes uitdeelden...we liepen door kerken, hoorden orgelspel, viool, er was een 'container-orkest' die met allemaal aparte 'muziekinstrumenten' speelden...het is allemaal eigenlijk teveel om op te noemen!

We hebben dan ook maar de hele avond doorgefilmd om niet te veel meer te hoeven typen, zie het resultaat maar eens. Er zat een hoop werk in het filmpje zodat we de tekst niet te lang maken.
Organisatie: jullie hebben fantastisch werk geleverd! Voor de eerste keer en dan zoiets neerzetten: KLASSE!!!!
We hopen dat jullie dit tot een jaarlijkse traditie gaan maken...dan zijn we zeker volgend jaar ook weer van de partij!!   Voor het goede doel!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten