woensdag 19 oktober 2016

22/10 as.: Doelgericht wandelen organiseert de WALK FOR MALI

Walk for Mali 22 okt 2016Op 22 oktober organiseert Doelgericht Wandelen wederom De Walk For Mali. Geniet van de geuren en kleuren van de hersft tijdens De Walk for Mali. Je loopt langs de vaarten met zijn prachtige weidse vergezichten. Door de bossen van Beetsterzwaag en op de terugweg door het gezellige plattelandsdorpen Lippenhuizen en Terwispel. En natuurlijk is er op alle afstanden een goede balans tussen onverhard en verharde paden. 
Erg leuk aan de route de vele bordjes "Liphuster Nysgjirrigheden"een kijkje nemen is meer dan de moeite waard!! 
Wandelaars worden ook dit jaar weer verrast op hapjes/drankjes door sponsoren, mooie route's en meer..!!. Bij de finish een warm onthaal met koffie/thee en... oranjekoek! Bij de finish wordt meteen bekend wat de opbrengst is van De Walk for Mali. 
De opbrengst komt geheel ten goede voor een project voor schoolgaande kinderen. Dit project heeft ten doel het bevorderden van onderwijs en het verminderen van vroegtijdige schoolverlating door jonge alleenstaande moeders. Het gaat om een particulier initiatief.
Startplaats: Basisschool PCBS"De Librije", W. Wissesstrjitte 15, 8401 RE Gorredijk 

Starttijden:
25 km, 11.00 uur
15 km, 13.00 uur
10 km, 13.30 uur
5 km, 14.00 uur


Parkeerplaats: 1. de Skâns Cultuur en Sport, Loaijersstrjitte 2, 8401 DV Gorredijk. 2.parkeerplaats Heme Lijnbaan 8, 8401 VL Gorredijk en omliggende straten.
Inleggeld: het inleggeld bedraagt € 5; kinderen tot 12 jaar kunnen een vrijblijvende bijdrage geven.

Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van stichting Ambasiekana Mali (https://www.facebook.com/OpvangprojectAmbasiekanaMali/

Onze website www.trochrinnen.blogspot.com maakt van deze tocht zowel film- als foto opnames.