zaterdag 1 oktober 2016

01/10: Tocht om de Noord

Tijdens de Tocht om de Noord, fotootje Ina
We hebben al een weekje nagenoten van de Tocht om de Noord die op 24 en 25 September werd georganiseerd, wat hebben we een mooi weekend gehad! 

Best wel druk geweest met filmpjes monteren en foto's plaatsen, toen ze eenmaal online stonden bleek dat dag 1 niet op mobiele apparatuur te zien was. En aangezien een groot deel van de kijkers deze filmpjes toch op mobiele apparatuur zal zien hebben we het filmpje van dag 1 aangepast, muziek verwijderd, andere muziek erbij gezet en in tweeën gesplitst, anders kregen we de muziek via You Tube niet op de juiste plaats. Onderweg een prachtige bruidstaart!

We zetten hieronder nog even alle linken onder elkaar.  Het eerste deel van dag 1 wordt muzikaal begeleid door troubadour Hans die onderweg zijn mooie liedjes zong; een orgel en een stadion vol mensen. Ze zingen/spelen allemaal het Gronings volkslied. Vooral de laatste is erg indrukwekkend! Het was dan ook een (geslaagde) wereldrecordpoging het volkslied met zoveel mogelijk mensen te zingen. Kippevel krijg je zelfs als je Fries bent!!
Alle linken op een rijtje:

Foto's DAG 1  KLIK HIER
Foto's DAG 2  KLIK HIER

Volledige film DAG 1  KILK HIER  (Mist 3 minuten muziek) (In 480P)
Volledige film DAG 2  KLIK HIER  (IN HD!)

Met muziek aangepaste versie van DAG 1a (08 min.)  KLIK HIER (IN 480P)
Met muziek aangepaste versie van DAG 1b (19 min.)  KLIK HIER (IN 480P)