maandag 11 januari 2016

11/01: Nijmegen+Slachte

Gefinished in 2015

Vandaag de knoop maar doorgehakt: we lopen geen Nijmeegse 4-Daagse! Kost best wel een beetje moeite om deze unieke wandeltocht links te laten liggen maar het massale van deze tocht trekt ons niet meer zo aan. Dit keer de 100e editie waar liefst 50000 wandelaars voor mogen inschrijven. Als vervanger van Nijmegen gaan we dit jaar naar de Heuvelland 4-daagse in Zuid Limburg we eigenlijk mooier vinden dan Nijmegen. Maar het hele gebeuren om de wandeling heen in Nijmegen is natuurlijk uniek en ongeëvenaard. De Limburgse 4-daagse met haar prachtige natuurschoon wordt begin augustus georganiseerd. 



Zaterdag 9 Januari kon worden ingeschreven voor de Slachtemarathon. Ook daar hebben we niet voor ingeschreven maar we zijn wel van plan om daar heen te gaan om hier en daar foto's te gaan nemen en daarvoor oa. een stukje tegen de stroom in te lopen. 


De 11-Stedentocht doen we beiden mee dit jaar al doet Meintsje de nieuwe variant: De halve 11-Stedentocht vanaf Workum op dag 3! Daar zit tevens de 'Friese dag' bij op de slotdag, dat was het eigenlijk elk jaar al maar nu gaat ook de organisatie Friese items inbrengen...we laten ons verrassen! Het bestuur wil dit jaar graag de 1000 deelnemers halen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten