maandag 16 december 2019

15:Lemmer: Charles Dickens

Lemmer: Alweer voor de 3e keer gingen we naar Lemmer voor het Charles Dickens Festival. Kort verslagje en een paar linken, we hebben het lekker druk! Vanwege de weersverwachting gingen we meteen 's middags al naar Lemmer om de beloofde buien in de namiddag wat te mijden. Het weer viel trouwens heel erg mee, alleen toen we naar huis gingen vielen er enkele druppen. We gingen praktisch meteen naar de zanggroep uit Heerenveen Vocalliezz want daar wilden we enige opnames maken ook al omdat zus Geri in de gelederen was!  De zangschool zong met 2 groepen: Vocalladiezz en Vocaliciouzz die resp. maandags en woensdags oefenen in Heerenveen. We wachtten niet de hele series af van de zanggroepen maar namen enkele liedjes op, genoeg om een filmpje te vullen met allerlei items die we zagen in Lemmer! 

FILMCOMPELATIE KLIK HIER

FOTOSERIE KLIK HIER

FILMPJE DIV. MUZIEKGROEPEN KLIK HIER

Kort filmpje van 'De Heks' in het sprookjesbosHet was weer fantastisch wat er allemaal te zien was! Overal was muziek, er waren sprookjesfiguren, hele enge figuren, er was een vishoek, een oude school werd nagebootst, we zagen een brand op een boot, er waren heel veel mooi verklede mensen wo. de muzikanten, kortom er was van alles te beleven in Lemmer op 14 en 15 December! Prachtig! En ook de 2 koren van Vocalliezz zongen prachtige liederen waarin een hoog Kerstgehalte. De moeite waard om de filmpjes en foto's nog eens te bezien!  Veel items hebben we bij de muziek Vocalliezz gezet maar er was meer muziek natuurlijk, die film komt iets later, maar de rest staat online. De andere muziek konden we moeilijk met Vocalliezz mee laten draaien. 
We gingen ongeveer 17.00u weer naar huis, net op tijd want er viel wat regen en de auto kon al moeilijk van het gras afkomen, hij was ook behoorlijk ingesloten. Maar via een heel eind crossen vonden we een uitgang! Gelukkig! Genoten van alles wat er in Lemmer te zien en horen was!! Het was PRACHTIG!!


Zaterdag of Zondag 21 of 22 Dec. gaan we naar Kerst in Oud Kampen!! Een aanrader!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten