zaterdag 3 februari 2018

03: Exloo Dogswalk



Zaterdag 3 Februari maakten we de lange tocht naar Exloo voor de jaarlijkse hondeloop. Een prachtig uitje voor ons alle drie en vele andere hondebezitters! Ze waren weer in alle maten en soorten vertegenwoordigd. 

FILMLINK KLIK HIER   (na 23.00u online)   FOTOLINK KLIK HIER



De hondjes hadden weer een gevarieerd programma zoals het behendigheidstraject, een heerlijke wandeling door prachtige paden rondom Exloo, lekkere hapjes ed. Het weer was sprookjesachtig: het sneeuwde en de wereld werd een beetje wit. Wel waren de paden modderig en sommige delen waren zelfs uit de route gehaald. De route was wel mooier dan voorgaande jaren, er zaten veel nieuwe stukken bij.

Maar dat mocht de pret niet drukken, na ongeveer 6 km. had de organisatie een gezellige pauze georganiseerd. Daar konden de koude handen en pootjes opgewarmd worden en de inwendige mens/hond worden versterkt.

Bij de finish was een hondedouche waar gretig gebruik van werd gemaakt. Er stond een lange rij toen wij er kwamen en we kozen er toch maar voor om het hondje..dat heel vies was geworden...thuis te douchen. En dat vond Snowy niet erg...het water in de hondedouche was koud!

Na afloop kregen we nog een zak met lekkers voor de hond en dat alles voor niets! 

Prachtige loop elk jaar ter voorbereiding van de Schutrupsloop die zondags wordt/werd verlopen. Dank organisatoren...het was weer dik voor elkaar!!!






















Geen opmerkingen:

Een reactie posten