zondag 14 augustus 2016

14/08: Heuvelland 4D (Dag 3+4)

Fotolink Dag 3 KLIK HIER

Filmlink volgt later

De Heuvelland 4-Daagse is voor ons inmiddels ten einde. We hebben niet alle dagen meegelopen, dag 2 en dag 4 hebben we verstek laten gaan. Dag 2 hadden we beiden last van lichamelijke ongemakken resp. de rug en de benen/voeten, dag 4 was ondergetekende niet fit en we besloten maar om niet te gaan lopen. Wat we gezien hebben van Limburg was adembenemend! Prachtige natuur, mooie dorpjes en een rustgevende omgeving. We liepen door maisvelden, bossen, kleine hobbelige paadjes, langs veel geloofskapelletjes, mooie dorpjes en noem maar op. Deze omgeving is een deel van mijn familie (wo. moederlief) geboren en getogen, we hebben er nog steeds familie wonen. Mooi om dan zelf ook eens uitgebreid in deze omgeving te wandelen. En dan de heerlijke zachte G en de Limburgse Vlaaien! Limburg heeft wat, een heerlijke provincie!

Teleurstellend verloop? Nee hoor, in onze 2 loopdagen hebben we heerlijk rustig de prachtige omgeving kunnen bewonderen. We kunnen beiden heel goed omgaan voor als het even niet lukt, we lopen zo vaak, er kan eens een kink in de kabel komen en dat moet je incalculleren.En we zijn al lang blij dat we Snowy (die weg was gelopen) weer terug hebben gevonden. Voor hetzelfde geld hadden we ze als 'brievenbuspakketje' weer ergens terug gevonden...we moeten er niet aan denken!! We hebben nog even vakantie, gaan het mooie Valkenburg nog even bewonderen, grotje bekijken, tante in Maastricht bezoeken, enkele mooie wandelingen maken....ons welzijn hier hangt niet alleen af van de loopjes die we hebben moeten missen...en we hebben een heerlijke camping, alleen die schieterij vorige week was vooral voor het hondje niet leuk! Duiven afschieten.....we hadden er nog niet eerder van gehoord.

Het wordt mooi weer, we gaan er nog even van genieten en wensen alle werkenden heel veel werkvreugde, wij zorgen er op onze eigen manier wel voor dat de economie draaiende blijft....
Het filmpje van Meintsje volgt later...als we even tijd hebben natuurlijk!!  Oant Letter!!