zaterdag 20 februari 2016

20/02: Doelgericht Wndl +11-St.


Vandaag een keer geen wandeltocht, beiden zijn we een beetje snotterig en was het beter om een keertje heerlijk thuis te blijven. 


Als het geen griep wordt dan gaan we heel misschien morgen (Zondag 21/02) naar Almere of Wezuperbrug. Maar de grootste kans is dat we lekker in ons bed blijven. Elfstedenwandeltocht

Wel tijd om even wat kleine klussen te doen wo. een update op ons blogje plaatsen over de komende 11-Stedentocht en 'Doelgericht Wandelen'. De 11-Stedentocht gaat leuk worden, vooral de laatste dag komen er veel extra's op de route. verklappen doen we niets, maar Tom Yntema en zijn mannen zijn druk bezig er iets moois van te maken. Wij hopen daar een kleine bijdrage in te leveren door de hele tocht mee te reizen met auto en fiets, maar ook lopen we stukken. We gaan ons vooral bezig houden met foto's en filmpjes, vooral 'funfilmpjes', gewapend met 2 Olympus camera's en een Panasonic filmcameraatje proberen we leuke dingen vast te leggen. Ook zullen we zelf een aantal dingetjes ondernemen.....jimme sjoch it wol. Hou de site van de 11-Stedenwandeltocht ook maar in de gaten.Doelgericht Wandelen

Doelgericht Wandelen heeft 2 tochten in het komende voorjaar: De Friese Waterlinie 2-Daagse (21 en 22 Mei) die zoals elk jaar een prachtige route zal hebben met leuke attracties onderweg! Ook de Nachtswalkerstocht beloofd weer hartstikke gezellig te gaan worden. Muziek onderweg oa. in Katlijk bij de klokkestoel en daar was het vorig jaar hartstikke gezellig.De tocht begint vrijdagavond 10 Juni half 11, vorig jaar gaf de speaker van SC Heerenveen Jouke de Vries het startschot.Voor meer info over deze Doelgerichte tochten zie onze pagina 'Doelgericht Wandelen'  en hun eigen website. 

De inschrijving is voor alle 3 genoemde tochten inmiddels geopend! De 15 km. van de nachtswalkerstocht kent een limiet van 350 deelnemers en de inschrijving loopt goed, wacht dus niet al te lang met inschrijven!!
Vorig jaar werden de wandelaars verrast door een spetterend optreden van de dansgroep Expansion


Meer nieuws op de volgende linken:


Doelgericht Wandelen::   Doelgericht Wandelen   en   Onze pagina


11-Stedenwandeltocht:    Onze pagina KLIK HIER      Elf-Stedensite 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten