dinsdag 16 februari 2016

16/02: 11-Stedentocht NIEUWS

Ons websiteadres is niet meer troch-rinnen maar www.trochrinnen.blogspot.com 

We hebben inmiddels 2x met Tom Yntema (Voorzitter) en Jurjen Meijer (PR) om de tafel gezeten wb. de 11-Stedenwandeltocht. We worden vrijwilliger voor in ieder geval deze editie (de 70e) en gaan veel foto's maken maar ook filmpjes, mensen volgen (oa.Tom en Jurjen) en verdere leuke dingen doen. Het is de bedoeling dat we elke avond al wat op de 11-Stedensite en onze website zetten (resp. www.elfstedenwandeltocht.nl en www.trochrinnen.blogspot.com). Misschien ook al een (deel van) een filmpje. 

Met wat werk vooraf zal dit wel lukken. De reportages lopen na de 11-Stedentocht nog wel een aantal dagen door, zondags, maandags en dinsdag proberen we de rest van de reportages op internet te krijgen. We zijn de hele dag aanwezig tijdens de 11-Stedentocht. Hieronder zetten we een stukje wat ook op de 11-Stedensite is te zien en krijgen jullie een indruk van wat er gaat gebeuren tijdens de tocht.  Opgave is mogelijk voor 1 of meerdere dagen, ook nog aan de start, je kunt voor de 'Halve' gaan met een speciale herinnering maar je kunt ook 1 dag inschrijven, TIP: de laatste dag is 'Frysk Dei' en belooft een hele speciale dag te worden! Nu het woord de voorzitter:


Tom Yntema: Op naar de toekomst"Het bestuur is druk bezig met de voorbereidingen van de 70ste Elfstedenwandeltocht begin mei. Wij hebben in het kader van dit jubileumjaar ook een jubileumcommissie die extra glans gaat geven aan deze tocht. Met name de Fryske Dei belooft een prachtige laatste dag te worden, uiteraard samen met onze deelnemers. De inschrijvingen gaan goed en we hopen dan ook de 1000ste deelnemer te mogen verwelkomen. Naast de voorbereidingen van de komende tocht kijkt het bestuur ook naar de komende jaren. Drie bijzondere jaren de komende zes jaar betekent best veel. Dit jaar uiteraard de 70ste tocht, in 2018 tijdens het jaar waarin Leeuwarden de Culturele Hoofdstad van Europa is en in 2021 de 75ste tocht, alweer een jubileum!! Wij kijken er naar uit de komende jaren.


Zoals gezegd loopt het goed met de inschrijvingen. Uiteraard doen wij een beroep op een ieder om zich in te zetten dat wij nog meer wandelaars krijgen voor deze prachtige wandeltocht langs de 11 steden van Fryslân.
Ten slotte wens ik alle elfstedenwandelaars een geweldig goede voorbereiding toe op onze 70ste Elfstedenwandeltocht"


Zie verder:    Laatste Nieuws op de 11-Stedensite
Namens het bestuur,

Tom Yntema, voorzitter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten