zaterdag 3 januari 2015

03 Rottev./Harkema: WIK Snerttocht

Rottevalle/Harkema WIK 3.1.2015

Foto's HIER

Snerttocht

We liepen 3 Januari jl. de WIK-loop vanuit 2 start- en finishlocaties. De lange afstanden (25 en 20km.) startten vanuit Rottevalle, de korten van 10 en 15km. vanuit Harkema. Zo.n 570 wandelaars wisten de weg die naar WIK leidde weer te vinden.  Enorm veel geslik en mooie woorden natuurlijk, iedereen moest iedereen ff een nieuwejaarswens toespreken/kussen of knuffelen! Gezellige boel, we zouden elkaar elke week ff zo moeten toespreken/kussen!!  Zie het al voor me: Iedereen wenst elkaar een gelukkige nieuwe week toe, kussen/knuffels// misschien een idee om dit in te voeren?  De afkorting WIK zou dan kunnen staan voor: Wekelijks IedereenKussen!  Zou ook goed zijn om het ledental weer wat op te krikken!

De tocht ging veel over asfalt- en klinkerpaden maar er waren vooral de laatste kilometers ook mooie onverharde paden. We liepen door diverse dorpjes wat natuurlijk altijd een leuke afwisseling is.  Vandaag ff wat andere dingen te doen, dus het verslag wordt niet lang, maar er zijn genoeg foto's gemaakt om een indruk te krijgen van deze eerste wandeltocht in het nieuwe jaar. We zijn nu ook lid van de WIK geworden, kunnen we de WIK leden loopjes ook mee doen dit jaar, en laat er nu net een jubileumtocht bij zijn!  Ook Snowy is erg content met het lidmaatschap! Is haar lievelingsvereniging!! Ze praat altijd over Ome Henk en Tante Truus....

Einde dus van enkele weken vol wandeltochten, zo'n 5 in anderhalve week! Maar geen spijt van, ze waren allemaal hartstikke leuk. 

De tocht van WIK trok ongeveer 570 wandelaars naar Harkema en Rottevalle. Volgende week....10 januari....organiseert de FLAL weer eens een tocht vanuit Roden. Lekker lopen maar ook de hal ff in en lekker schransen natuurlijk!! Ben al bonnetjes aan het verzamelen van mensen die niet gaan zodat we heerlijk veel stamppot kunnen eten!! De week daarna is het de beurt aan de 'Trochsetters' (17 januari)....


Tot 1 van die tochten, en WIK bedankt voor weer een prima uitvoering van de Snerttocht (niet letterlijk bedoeld natuurlijk!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten