zaterdag 14 maart 2015

14 Giethoorn: TIGOFoto's HIER Winterserie TIGOZaterdag 14 Maart konden we eindelijk weer eens georganiseerd wandelen na 2 weken resp. ziek zijn geweest en een eigen tocht te hebben gedaan. We kozen natuurlijk voor TIGO want de tocht in Giethoorn die wil je toch niet missen? We zouden eerst de 40km.lopen maar zagen dat de sluitingstijd 17.00u was, wel te doen maar we hadden Snowy mee en wilden geen druk op de ketel. Lekker 25km. dus, en vooral genieten van de prachtige huisjes en mooie bruggetjes onderweg! 

Om 9 uur konden we weg, eerst een rondje meer, daarna liepen we na zo.n 9km. weer langs de startlocatie en mochten we het prachtige rondje Giethoorn bewandelen met al die prachtige huisjes, bruggetjes en vele bezienswaardigheden oa. veel mooie beelden. In Giethoorn was een pauze in café restaurant 't Vonder waar topdrukte was. Wij liepen door en namen onze pauze pas later.....aan het water tussen de prachtige bruggetjes en mooie huisjes in op een bankje....de zogenaamde 'thermoskanstop'. 

Ondanks dat de route hetzelfde was dan 2 jaar terug was het weer Genieten met een hoofdletter G! Langs het water, bruggetje op en af, ogen tekort om al die mooie huisjes te bewonderen, schitterend!  Na de 2e pauze nogmaals een schitterend stuk langs al dat moois, De deelname was weer uitstekend, liefst 680 wandelaars liepen mee op de 40, 25, 15, of 10km. Het was koud, net deze zaterdag had de temperatuur weer eens een dipje, meer dan een graadje of 6 zat er vandaag niet in. Maar met zo'n hardverwarmende route was dat niet erg!

Onze GPS-teller gaf na afloop 26,3 km. aan, de route beschrijving 24km., houden we het maar op 25km.

TIGO.....het was weer TOP, het was weer een bjusterbaerlik moaie dei!! TIGE(O) DANK derfoar!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten