zondag 4 juni 2017

04: Pieter Stuyvesant Tocht

FILMLINK  KLIK HIER  (Wordt geactiveerd op zondag 4 Juni om 17.30u)


Promo KLIK HIER

Munnekeburen: Zaterdag 3 juni was het begin van een sportief weekend. Eerst zaterdags 30 kilometer wandelen voor de Pieter Stuyvesanttocht, zondags filmpje maken en maandags de 11-steden fietstocht. Nou het filmpje is klaar, maar na de fietstocht volgt nog een verslag met ook nog een paar woorden over de 11-Stedentocht! Vandaag moet alles nog even klaargezet worden zodat een lang verhaal niets meer wordt. Wel even de complimenten voor de organisatie die ontzettend goed werk heeft gedaan, alles was prima in orde. Overal goede verzorging, overal gezellige muziek, een prachtige route, je hoorde onderweg al zeggen dat velen nooit hadden gedacht dat hier zo'n prachtig natuurgebied was. Ja dus!! Het was echt een belevenis deze tocht!

We hebben gefilmd, het geluid stond een beetje aan de harde kant en vervormd een klein beetje. Maar er is veel muziek overheen gezet dus dat merk je niet zo. Meintsje heeft een serie foto's gemaakt en die zetten we later op 'Mijn Album' en een paar onder deze tekst.

Dinsdag meer....als mn vingers niet verkrampt zijn aan het stuur tijdens de 11!  Zodra de link werkt kleurt hij geel en rood.  Oant tiisdei en fijne 2e Pinksterdag!!