zaterdag 18 februari 2017

18: Kootsterstille FLAL

Filmpje KLIK HIER

(Werkt zondag 19 Febr. om 17.00u)
Zaterdag 18 februari liepen we samen met 657 andere wandelaars de 9e FLAL wandeltocht van dit seizoen 2016/2017. Veel deelname, het weer zal daar ongetwijfeld medeverantwoordelijk voor zijn geweest. We hebben wat drukte dit weekend dus is het filmpje wat later klaar en beperken we ons verslag tot een paar woorden.

We vonden dat in deze wandeling veel mooie stukken zaten alleen was het jammer dat de route moest worden omgelegd door een defecte brug. Anders had de route nog mooier geweest waarschijnlijk, nu kwamen we enkele keren op dezelfde plaatsen uit. Neemt niet weg dat we weer genoten hebben van de route.

Leuk om de diverse opmerkingen te horen als je een filmpje maakt! "Heb je het gevonden" hoorde je na afloop, "Geef je de visjes voer", "Is dit een huwelijksaanzoek", "Ben je niet goed geworden" etc etc, we schrijven ze nog eens allemaal op!

Het was aanvankelijk koud en wat dampig, later werd het iets aangenamer, het zonnetje kwam er wel door maar toen zaten wij alweer in de auto op naar huis. We bewandelden mooie paadjes aan het water, door wat bos, we bedwongen een industrieterrein, kortom weer variatie genoeg.


Maar niet teveel woorden, jullie moeten ons filmpje maar eens even bekijken, lengte ongeveer 20 minuten.


De film staat op You Tube, tijdens het afdraaien kun je scrollen met de pijltjestoetsen en de film onderbreken met de spatietoets. Zo kun je zelf bepalen wat je langer en korter wilt zien. Niet iedereen weet dit dus melden we het maar even. Maar tip.......drankje in de hand, lekker achterover en even relexed de mooie wandeltocht herbeleven!

Volgende week 25 Februari lopen we de Goede Doel tocht van WIK en ook daar gaan we even een filmpje maken.

TOT DAN, en kom massaal voor het goede doel wandelen!!!

Enkele foto's: