zondag 13 november 2016

13: Onze filmpjesHet filmen:


Al lange tijd fotograferen we bij elke wandeltocht die we meelopen. Sinds maart 2016 zijn we ook begonnen met filmpjes te maken. Langzaam maar zeker krijgen we er wat handigheid in en leren we onze filmcamera's beter kennen. Naast de Panasonic van Meintsje hebben we een nog grotere jongen aangeschaft (Canon Legria) en later nog een bijpassende microfoon en nachtlamp. Voorlopig gebruiken we deze camera's veel voor wandeltochten maar als de gelegenheid zich voordoet willen we hem ook gebruiken voor andere evenementen.


We filmen allebeide en proberen daarnaast ook nog een serie foto's te maken die we dan verwerken in de film, onze blog en op faceboek. De film wordt verder gemonteerd in een (net nieuw) videobewerkingsprogramma waar we alle mogelijkheden nog van aan het onderzoeken zijn. De filmpjes van beiden voegen we samen en daarna gaan we thuis een compilatie maken van de tocht die we hebben gelopen met vaak 10 a 15 minuten film met een korte diashow aan foto's tot slot.De films worden steeds een beetje beter, elke tocht krijgen we meer routine ermee. We zetten er vaak ook (bekende) muziek bij (Daardoor komen er geen inkomsten van You Tube).


Organisaties die graag willen dat we een filmpje maken van de tocht kunnen contact met ons opnemen. We doen het graag!

We doen het vaak tegen een zeer kleine onkostenvergoeding uitgezonderd de verenigingen waar we lid van zijn en tochten tbv een goed doel. De filmagenda voor 2017  staat al lang niet meer onbeschreven dus wacht niet te lang, afspraak is dan afspraak! Naast wandeltochten willen we ook wel andere activiteiten filmen (met foto

Contact:

Trochrinnen (Wandel) Video's en Foto's

Albert Westra en Meintsje de Jong
al-bert@home.nl
0513 856958
06 80077025 (A)
06 30659940 (M)