woensdag 23 september 2015

23 Wijnjewoude: WIK MarathonFoto's Google+ hier


3e Etappe WIK MarathonAlweer de 3e etappe van de WIK marathon ditkeer vanuit Wijnjewoude. Even kort, want we willen zo ff naar de Jouster Merke! "De mooiste tot nu toe"......hoorden we onderweg van enkele wandelaars! En we waren het er helemaal mee eens!

De route door het Venebos en langs de Duurswouder heide was weer een juweeltje! Allemaal vrolijke gezichten en een ontspannen sfeer. Dit komt mede door de korte afstand die er wordt gelopen waardoor iedereen het rustig aan doet en overal de tijd voor neemt. Na 5km. bv een pauze in M.F.C. "De Swinkel" die op een 30km. tocht (of langer) veelal zou worden overgeslagen. "Fjistente betiid" hoor je dan vaak, maar op een 10km. is het toch al de helft van de route. Nu zit iedereen even rustig te genieten van dit keer een heerlijk bakje koffie! Prachtige paadjes dus, een heelijk zonnetje, wat wil je nog meer! Na de pauze liepen we via het Finnepad, 't Oude Bosch en die prachtige freulevijver weer terug naar de Stripe, een nieuwe locatie tijdens de wandelmarathon. Tijdens het leden feestje van 5 jaar WIK hebben we daar gezellig gegeten na een wandeltocht in de omgeving.


Er waren 207 deelnemers, vorige keer 149 en de eerste 211 zodat de score nu op 567 staat. Volgende week wordt er gefinished in Beetsterzwaag.


Locatie: 30-09-2015:
Pannenkoekenrestaurant Baboeshka **
Beetsterweg 1
9244 GC Beetsterzwaag


** Let op: andere startlocatie dan in LWP

WIK bedankt voor alweer een prachtige wandelmiddag! Oant oare wike!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten