zaterdag 25 april 2015

25 Oldeholtpade: TIGOFoto's HIER  onlineRotantocht
Even een kort verslag, druk met lopen en de repo's voor de website. Zaterdag had TIGO in Oldeholtpade een mooie tocht uitgezet die helaas maar door 174 wandelaars werd bezocht. Er was veel concurrentie en later in het weekend waren nog meer tochten waaronder een Kennedymars dus het was niet zo verwonderlijk dat er weinig wandelaars waren. 

Miezerig
Prachtige stukken langs de Linde kenmerkte deze tocht, helaas regende het enkele uren morgens.....niet hard....maar het miezerde wel lekker door! We liepen met hondekar en het was dus een beetje druk aan het lichaam: Hondekar, paraplu, doekje voor de lens en de camera die je maar moest proberen droog te houden.....hele klus dus! Gelukkig werd het de 2e helft droog en kon de plu opgeborgen. En we kregen ook nog gezelschap van onze lieve vriend Hans Wijnja die ook traint voor de 11-stedentocht die vanaf 12 Mei wordt gehouden. Daar hebben we weer enorm zin aan na vorig jaar niet de hele route te hebben gelopen. 

Beetje dom
Ëén puntje ter verbetering voor de organisatie: De pijlen zaten onvoldoende vast, door de regen weekten de met afplaktape vastgezette blaadjes vaak los, we hebben onderweg heel wat weer vastgeplakt. Beetje dom want de pijleplukker liep vlak achter ons, er liepen niet veel wandelaars de 40km. De blaadjes met de pijlen zaten vast met afplaktape voor verf ed. Enkele malen waren we hierdoor ook al verkeerd gelopen. 

Kennedymars
Maar we hebben genoten van de route, en ach...de laatste pijl hebben we tenslotte ook gevonden! TIGO kan zich nu concentreren op de Kennedymars van Steenwijk die 5 juni van start gaat!

DANK
TIGO weer bedankt voor alle goed zorgen! We hebben weer een mooie en waardevolle training gehad voor de 11-Stedentocht.....TIG(E)O DANK!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten