zaterdag 2 mei 2015

02 Kuinre: Cranespoor' wandeltocht


Foto's HIER   


Cranespoorwandeltocht
Zaterdag 2 Mei 2015 moesten we vroeg uit bed want de start van de RABO Cranespoor Wandeltocht was al om 7 uur 's morgens! Nu kun je natuurlijk wel later starten maar wij vinden het altijd wel prettig om meteen te starten bij een tocht, dan loop je ook vaak meteen tussen de mensen in.


Op 1 na mooiste wandeltocht... 
Maar het was niet echt druk bij de start, mogelijk was dit tijdstip velen toch net iets te vroeg. De naam van de tocht is vorig jaar veranderd, het heette altijd 'De mooiste wandeltocht van Nederland' maar de organisatie kwam er achter dat ergens in Nederland toch nog een mooiere loop was. En om hem 'De op één na mooiste wandeltocht van Nederland'te noemen........net of je tegen je vrouw zegt je bent de op 1 na de liefste, nou dan zou ik wel een trap onder mn achterste krijgen.


11-Steden
Maar we hebben inderdaad een mooie tocht gelopen, vorig jaar nog de korte afstand, maar nu vonden we het nodig om toch nog een lange afstand te lopen ivm de snel naderende 11-stedentocht! Prachtige stukken liepen we door het Kuinre bos wat wel eindeloos lijkt! Maar ook enkele mooie open stukken waaronder een gezellige pauze locatie die we 2x aandeden.


Via Gladiola
De laatste kilometers liepen we in Kuinre nog een rondje waarin getracht werd om een soort Via Gladiola te creeren. Veel vlaggen, muziek, een bloemetje maar helaas nog niet de hoeveelheid mensen die we in Nijmegen aan de Via Gladiola treffen...maar wat niet is kan nog komen. Gezellig met Jan de Vries opgelopen die overigens na de 2e pauze spoorloos was verdwenen.... Jan werkt hard aan zijn carriëre als fotograaf, kan alles meteen op picasa zetten, twittert er lustig op los en maakt veel contacten op google+.....nu nog mooie foto's Jan!! (grapje).De organisatie had flink haar best gedaan, onderweg een krentebolletje, stukje kaas en 2x een open veld pauze locatie die erg leuk was. De prijs viel ons wel wat tegen in vergelijking met andere tochten.


Bedankt.....
Maar mooie dag gehad, veel geleerd van Jan en leuk groepje in de buurt waar we af en toe even gezellig mee opgelopen hebben. Mooie dag! Organisatie Bedankt!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten