zondag 3 mei 2015

03 Harich: Gaasterlandtocht
Foto's HIER


2-Daagse
Om ons echt helemaal klaar te voelen voor de 11-stedenwandeltocht besloten we nog een keer een 2-daagse te doen dit weekend. Na de 40km. van Kuinre zaterdag 2.5 deden we nu 25 km. vanuit Harich waar de Gaasterlandtocht dit keer op zondag werd gelopen. 

KORT!
Prachtige stukken natuur natuurlijk, Gaasterland is mooi! ook enkele stukken gelopen die we woensdag 13 Mei in de 2e etappe van de Friese 11-stedentocht ook lopen. We houden het verslag kort, 2 loopjes in het weekend is nog redelijk intensief om foto's en tekst te doen, dus KORT! 

Goed doel
Veel deelname, mooie route alleen tussendoor een heel lang stuk naar Sondel. Ook een pittige entree, maar er was een deel gereserveerd voor een goed doel: 'Star children'. 

11-Steden nieuws!
We hebben de kilometers inmiddels wel in de benen om vol vertrouwen de 11-Stedentocht te gaan lopen. Dagelijks kun je foto's vinden op deze site misschien al meteen aangevuld met wat tekst al zal er wel eens wat vertraging optreden. Rust en verzorging gaat voor natuurlijk tijdens deze monstertocht. Meintsje loopt 2 dagen mee, en de 2e dag van de Friese waterlinie 2-daagse (TIP voor diegenen die de 11-steden niet lopen!!), en zelf loop ik alle 5 dagen en de 2e dag van de Waterlinie, speciaal om foto's te maken als gast van de organisatie. Vorig jaar was de route erg mooi, dit jaar belooft het niet minder te worden, zie de site
maar eens, je kunt diverse afstanden lopen.  


Oant oare wike mei neis oer de Fryske Âlve Stêden tocht!!!!  Wy hawwe der sin oan!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten