zondag 19 januari 2020

18: Grouw 2e Winterwandeling

Grouw: Zaterdag 18 januari liepen we samen met 300 andere wandelaars de 2e winterwandeling van Grouw mee georganiseerd door de stichting Spotlights. 

FILMLINK KLIK HIER

FOTOLINK HIER 



Stichting spotlights organiseerde voor de 2e keer de Grouster Winter Wandeltocht. Afstanden: 2,5km (Puzzeltocht); 5, 10, 15 en 21km. Het was de eerste van de 3 wandeltochten in 2020 door Spotlights, er volgen nog tochten in Heerenveen en Bolsward. Meintsje en ik liepen de 10 km. noodgedwongen want na een fikse griep en rugklachten, alsmede vermoeidheid door nieuwe medicijnen was het beter om niet een al te lange afstand te lopen. 

En...de 10 km. ging veelal door Grouw en dat vonden we wel leuk, we komen daar niet zo vaak. Er was een prachtige startlocatie uitgezocht aan het water en behalve langs mooie huizen in Grouw zagen we ook mooie paden langs het water. er was 1x pauze in een kantine bij de ijsbaan waar nog meer sportactiviteiten konden worden beoefend zoals skaten, kaatsen etc. We troffen het met het weer, de dagen ervoor vielen er regelmatig buien maar tijdens de wandeltocht was het helemaal droog en er scheen een vriendelijk zonnetje!


Marcel Weijers heeft (Samen met zijn vrijwilligers) een mooie goed georganiseerde tocht neergezet! Er was geen bepijling maar de routebeschrijving was meer dan voldoende! Deze was duidelijk en uitvoerig omschreven, Volgende maand doen we weer mee, alleen dan lopen we meer kilometers dan dat we nu hebben gedaan! 

































Geen opmerkingen:

Een reactie posten