woensdag 2 januari 2019

31.12.2018: Den Helder Oudejaarshondewandeling

Den Helder:  Oudejaarsdag gaan we de laatste jaren altijd naar Den Helder voor een wandeling aan het strand met vele andere hondjes. Een prachtig initiatief van Petra van Zoonen uit Den Helder. Ons hondje heeft het altijd zwaar met oudejaar, overdag carbiet en 's avonds de vele knallen werken niet echt positief op haar dus lekker uitwaaien op het strand!




Dit jaar waren er wat minder baasjes en honden dan vorig jaar maar dat mocht de pret niet drukken. Het was een prachtig gezicht om te zien hoe de honden heerlijk aan het draven waren en enkelen namen zelfs een duik in het frisse water! De sfeer was geweldig, iedereen snuffelde aan iedereen (...baasjes uitgezonderd), er werden robbertjes gestoeid en sommigen liepen gezellig een stukje hard met elkaar! Hartstikke leuk zo'n initiatief!

De route was simpel: Een stuk over het strand naar draagkracht en weer terug, daar was een paviljoen geopend waar nog even heerlijk een kop warme chocomelk of koffie kon worden genuttigd waar dankbaar gebruik van werd gemaakt.  

Wij kozen ervoor om nog even door te reizen naar Schoorl waar we even het klimduin bedwongen hebben en een hapje hebben gegeten. Gezellig dagje, 's avonds weer naar huis waar Snowy (Ons hondje) nog even af moest zien door hevige knallen zo af en toe. Maar ze was niet onrustig want de vermoeidheid was toe geslagen en ze lag lekker in de armen van baasje die de oortjes afdekte.

We willen Petra heel erg bedanken dat ze deze loop weer heeft georganiseerd. Prachtige dag gehad met onze Snowy!! Tige dank!!







































Geen opmerkingen:

Een reactie posten