woensdag 13 mei 2020

12: Bakkeveen Route.nl

Bakkeveen: Onze wandelkeuze uit de velen die er voorradig zijn van Route.nl viel dit keer in Oost Friesland en wel een route door het prachtige Mandefjild. Bekend terrein want we hebben vele wandeltochten met verschillende organisaties daar mogen lopen. Centraal punt in de route was Bakkeveen wat we 2x passeerden. Zoals altijd hadden we weer diverse camera's mee wo. de drone die 2x de lucht in kon. 




We werden onderweg soms getrakteerd op een pittig windje en een enkel buitje maar de wandeling was goed te doen. De natuur stond ons in volle glorie op te wachten met prachtige kleuren. Door een mooie wolkenlucht en een vaak doorkomend zonnetje waren de omstandigheden prima om een leuke foto of filmpje te maken. 

Het was alweer de 9e keer dat we een route deden van route.nl, ook hebben we al enkele fietstochten gedaan. Wie ook van plan is in deze coronatijd zo'n tocht te doen kan het beste onze afspeellijst op You Tube even bekijken, je krijgt dan een prima indruk van de route's.  De link naar de afspeellijst:   KLIK HIER. 

De route die we liepen was no. 489476 van Route.nl. Het wandelt het mooiste om de app te downloaden, foutlopen is dan praktisch niet mogelijk alleen je moet wel even leren omgaan met de app maar dat lukt iedereen. Het was een prachtige wandeling met veel bos en heide. Helaas waren alle terrassen nog gesloten door de corona maar in onze honde/bagagekar hadden we genoeg hapjes en drinken voor de wandeling! Prima bestede middag!!


    MEER FOTO'S KLIK OP LINK BOVENIN TEKST!






















Geen opmerkingen:

Een reactie posten