dinsdag 18 december 2018

16.12.2018: Lemmer Charles Dickens festijn



Lemmer   Zondag 16 December waren we net als vorig jaar in Lemmer voor het druk bezochte Charles Dickens festijn. Zangschool Vocalliezz met in de gelederen de prachtige stemmen van zus Geri en faceboekvriendinYvonne Lanting trad daar ook op met 2 groepen. We hadden wat contact gehad met 1 van de prachtige stemmen van Vocalliez en afgepraat dat we van beide groepen enkele opnames zouden gaan maken. Zo gezegd zo gedaan en we zijn in Lemmer meteen naar Vocalliez gegaan!


Klik op de linken hieronder voor de 2 films



De zangeressen traden in 2 groepen op en wisselden elkaar af na ongeveer 3 kwartier zingen en piano spelen. Men had voor deze editie ook enkele nieuwe liedjes ingestudeerd. We waren meteen bij de eerste series, dan was men nog het fitst en zag iedereen nog fris en fruitig toe. De beide koren waren goed in vorm en zongen heel mooi en wij kunnen het weten want we hebben er zo'n anderhalf uur bij gestaan te filmen. 

Het festijn zelf werd ook prima bezocht met zo'n 26000 bezoekers die mooi geklede mensen, prachtige acts en veel muziek zagen onderweg. Ook werd een brand in scene gezet en we zagen hoe met oude middelen de brand werd geblust De brandweer had het druk deze middag en regelmatig klonk de sirene. 



We hebben van de zangkunsten van Vocalliezz een compilatie gemaakt afgewisseld met beelden van het festijn.  Klik op 1 van de linken in dit bericht.

Al met al hebben we een koude maar prachtige middag beleefd in Lemmer! Prima organisatie!!


























Geen opmerkingen:

Een reactie posten