donderdag 21 december 2017

16: Lemmer Dickens Festival

Er was van alles te doen een ruime week voor de Kerstdagen. Lang getwijfeld maar we kozen voor Lemmer en Kampen. Zaterdags 16 December gingen we vol verwachting naar Lemmer waar ook Vocalliezz op zou treden met mijn (A) zus Geri in de gelederen. Er waren 2 koren van Vocalliezz aanwezig die prachtige kerstliederen zongen!Filmlinken: (Klik op tekst)

Vocaliezz Hallelujah

Kerstliederen met festival beelden

Beelden van de route (Onbewerkt!)

Sjongersnocht: 2 liedjesMaar er was veel meer natuurlijk: overal op de route was muziek en theater en verrassende items. Zomaar een greep: We zagen een rouwstoet uit vroegere tijden, er was een theaterstuk ook al met mensen in prachtige Dickens kledij, er waren vele kraampjes met allerlei Kerstspullen maar ook heerlijke hapjes, gl├╝hwijn etc.; we zagen volwassen mannen die op een stokpaardje hun helemaal uitleefden, zelfs een huwelijksaanzoek hebben we vastgelegd, er was een stand van de omroep Friesland, er werd gebreid en touwtje gesprongen op de weg, eigenlijk teveel om op te noemen!


We hebben gefilmd maar doordat we ook in Kampen waren geweest en die film eerst hadden gemonteerd komt Lemmer er in etappes achteraan. Inmiddels staan 2 filmpjes online, zie de linken bovenin deze pagina.

De week voor de Kerst zijn alle filmpjes wel klaar, hou de site maar in de gaten!


Tweede Kerstdag lopen we mee tijdens de Kerstwandeling in St.Nicolaasga met ook veel muziek en theater!! Een aanrader om even 8 km. mee te lopen oa. door de bossen van St.Nicolaasga!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten