zondag 2 juli 2017

01: Wandelsabbatical



Een maandje geen wandeltochten! We hebben veel te doen in de maand juli en ook de vakantie komt eraan! Even schoon schip maken en daarna maar weer 'uitvaren'. Behoorlijk druk met het theaterstuk van Spannum gehad, recentelijk is daar een bruiloft bijgekomen, daarnaast nog wat andere dingen die tijd nemen dus...ff NIETS!  De montage van Spannum en de trouwerij zullen nog vele uurtjes in beslag gaan nemen en daar gaan we eerst voor....

In Augustus pakken we de draad weer op. Dan gaan we naar Limburg voor die prachtige Heuvelland 4-Daagse! Voor de 4e keer alweer!!  Daarna hopen we dat alles bijgewerkt is en we heerlijk uitgerust weer aan een nieuw wandeljaar gaan beginnen. De Heuvelland 4-Daagse gaan we niet een film maken maar alleen foto's. De nieuwe camera moet even goed uitgetest worden.



Faceboek gaan we ook aanpassen. Overzichtelijk houden is leuker dan veel vrienden aan te houden waar je nooit of zeldencontact mee hebt. We halveren de lijst waarschijnlijk. Maar...echte vrienden blijven vrienden!

Groepsfoto na de generale repetitie Openluchttheater Spannum in Juni


TOT AUGUSTUS!!